Experiment culinar: Cafea Dalgona

Nu pot spune că bucătărisitul este un lucru la care sunt priceput, DAR a ieșit. Am făcut pentru mai multă lume și am primit feedback pozitiv 😁

Bine, nu că ar fi ceva greu de făcut. Eu am folosit pentru rețetă vreo 2-3 linguri de ness, 2-3 linguri de zahăr si tot atâtea de apa fierbinte. Se amestecă totul cu un mixer. Merge și cu unul clasic, dar am văzut ca iese mai bine și este mai ușor de bătut cu ăsta. Spuma rezultată se pune peste o ceașca/cană cu lapte rece sau cald și se amestecă.

Rezultatul(neamestecat), ca mai jos 😀

Ca și concluzie, pot spune că este ceva ce se prepară ușor, nu are nevoie de cine știe ce ustensile și este potrivit pentru acestă perioadă 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.